Konsultationer

Der er altid tre parter i en behandling, der skal være tilfredse. Der er jer som ejere, der er jeres dyr og så er der dyrlægen. Så længe det er sundhedsmæssigt forsvarligt, gør vi alt for at imødekomme jeres ønsker og behov.

Hos os er I mere end bare et nummer

Når vi behandler jeres dyr, et det vigtigt, at I forstår hvad vi gør og hvorfor. Vi bruger derfor lang tid på at gennemgået jeres dyr og snakke med jer om forskellige behandlingsmuligheder.

I er med i beslutningsprocessen

Vi præsenterer forskellige muligheder og rådgiver om fordele og ulemper ved alle typer behandlinger. Vi kommer gerne med vores anbefalinger til det bedst mulige forløb.

Det er dog vigtigt for os, at I er med til at tage beslutningen om hvilken retning vi skal gå. Det sikre, at løsningen er så tilpasset jeres dyr og jeres hverdag.

Konsultation 699,-

30 min. undersøgelse altid inklusiv:

Miljøtillæg
Receptgebyr
Negleklip
Tømning af analkirtler

God Tid

Hos os tager vi os god tid. Vi afsætter som minimum 30 minutter til alle vores konsultationer. Så vi har tid til at komme rundt om alle jeres spørgsmål og bekymringer.

Kommunikation

Behandlinger skal oftest fortsætte i hjemmet. Det er derfor vigtigt at I som ejere, er trygge ved og forstår, hvad der skal ske, når I har forladt vores klinik.

Fast Pris

Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller tillæg. Vores konsultationer er altid inklusiv miljøtillæg, receptgebyr, negleklip og tømning af analkirtler.

Fleksibilitet

Vi prøver at efterkomme så mange behov som muligt. Vi tilbyder derfor både akuttider, behandling i hjemmet og klinikken er åben til kl. 20.00 om onsdagen.