Behandling i eget hjem

Vi tilbyder behandling i eget hjem inden for en afstand af 15 km fra vores klinik. Det dækker det meste af området fra Roskilde og Tune til Høje Taastrup og op til Gundsømagle. På grund af trafik kan ankomsttidspunktet varierer +/- 10 minutter fra den aftalte tid. Hvis det bliver mere, ringer vi naturligvis til jer.

Hvem kan drage fordel af hjemmebehandlinger?

Vi anbefaler generelt behandlinger i eget hjemmet i tre tilfælde:

  1. Hvis jeres kæledyr er meget bange for at komme til dyrlægen, kan det være en fordel, hvis dyrlægen kommer til jer. Så foregår undersøgelsen i vante omgivelser og på dyrets præmisser. Det kan skabe en ro, der er svær at finde på en dyreklinik.
  2. Hvis du eller dit dyr ikke kan komme hen til os, er det oplagt at sende bud efter os.
  3. Hvis dit kæledyr skal aflives, kan det oftest være en fordel for både dyret og jer, hvis det foregår i hjemmet. Specielt, hvis I har børn, der gerne vil være med til at sige farvel. Dyret er mere afslappet og det er nemmere at håndtere følelser i eget hjem.

Tider og Priser

Vi har to planlagte tidsrum om ugen, hvor vi køre ud og behandler i eget hjem. Vi kører ud i følgende tidsrum:

Onsdage 13 – 15
Torsdage 15 – 16

Uden for disse tidsrum pålægges et akuttillæg. Priserne nedenfor skal tillægges den almindelige behandlingspris:

Udkørselstillæg: 300 kr.
Kilometer: 10 kr./km
Akuttillæg: +50% på behandlingen

Priseksempel på Kørsel

Lad os sige det er tid til at tage afsked med jeres kat og I ønsker at det sker i vante omgivelser, hvor I gerne selv vil begrave katten. I ringer derfor til os for at hører hvad prisen er. Hos os koster det 850 kr. + kørsel, men hvad betyder “+ kørsel” i kroner og ører?

Kørsel består af to dele. Et udkørselsgebyr på 300 kr. og en kilometersats per kørt kilometer, som pt. er 10 kr./km frem og tilbage, hvor de første 5 km er gratis. Så hvad er prisen?

Lad os tage et eksempel

I bor på Trekroner station og vil gerne have os ud. Billedet ovenfor viser afstanden fra os til jer på Google Maps. Der er 5,3 km dvs. 10,6 km frem og tilbage. Prisen for kørslen vil derfor være:

5,3 km * 2 – 5 km = 5,6 km
5,6 km * 10 kr./km = 56 kr.

Den samlede pris for hele behandlingen i jeres hjem er derfor:

Behandling i eget hjem
Akutbehandling i eget hjem
Aflivning af kat uden kremering 950 kr. 950 kr.
Akuttillæg (50% af behandling) 0 kr. 425 kr.
Udkørselstillæg 300 kr. 300 kr.
Kilometersats 56 kr. 56 kr.
I alt 1.306 kr. 1.731 kr.

Hvilken Rute?

Vi bruger Google Maps til at regne vores kilometersats. Antallet af kilometer regnes fra vores adresse, hen til jer og tilbage igen. Vores adresse er:

Vesterkøb 5 st. th.
2640 Hedehusene

Billedet til højre viser nogle eksempler på forskellige ruter. Vi beregner altid vores kilometersats ud fra den hurtigste rute. Ikke den korteste. I eksemplet til højre, hvor behandlingsstedet er Hundige Station, vil det antal kilometer, der skal betales penge for derfor være:

19,4 km * 2 – 5 km = 33,8 km